De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Engineering Engineering

Hoe kom ik van een idee, tekening of ontwerp naar een 3D-geprint object of prototype? Oceanz begeleidt designers en engineers van ontwerp naar 3D print. Dit varieert van enkel een bestand controleren en doorsturen naar onze 3D print machinepark tot een co-creatie bij productontwikkeling. Ook begeleiden wij in het finetunen van een bestaand ontwerp (bijvoorbeeld topologie optimalisatie) tot reverse-engineering met 3D printing.

Engineering & reverse-engineering

De professionals van Oceanz doorlopen samen met u het gehele proces en adviseren over de diverse mogelijkheden, van prototype tot serieproductie. Heeft u een (schets)ontwerp, maar geen digitale tekening? Oceanz voorziet u van een digitale tekening. Indien nodig verzorgen wij een aanpassing in uw ontwerp (re-design) of maken een 3D-scan van een bestaand model. Ook adviseren wij u graag over het meest geschikte 3D-printmateriaal, de benodigde kwaliteitseisen, nabehandeling en eventuele afwerking.

Als designer of engineer heeft én houdt u overigens zelf invloed op uw ontwerpen. Wij kijken graag mee en begeleiden en adviseren waar gewenst. Dit om tot het meest optimale 3D-printproduct te komen.

 

Gerelateerde blogberichten

Alle blogberichten