De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Industrie Industrie

Binnen de industrie ontwikkelt 3D printing zich van een prototype-techniek tot een serieuze optie voor (permanente) industriële toepassingen. Variërend van kleinere series (maatwerk) tot zeer complexe modellen.

De voordelen van 3D printen in de industrie

3D Printing is ook wel de nieuwe industriële revolutie genoemd. U kunt daar met uw organisatie concreet invulling aan geven en direct profiteren van de voordelen. Samen met Oceanz komt u tot het ideale model dat u in staat stelt om faalkosten en logistieke kosten te reduceren en complexe problemen op te lossen. Oceanz begeleidt u bij een eventuele aanpassing in het ontwerp, adviseert u over de optimale (serie)grootte, zodat uw (voorraad)kosten direct verminderen. Bij de ontwikkeling van een prototype print Oceanz enkele stuks. Zo voorkomt u ook bij wijzigingen grote aantallen foutieve producten, afval en faalkosten.

3D printen mét ISO 9001

Oceanz is het eerste en enige ISO 9001-gecertificeerde 3D-printbedrijf in Nederland. Bij Oceanz heeft kwaliteit dan ook de hoogste prioriteit. Dat betekent een concrete invulling en werkwijze volgens de eisen van het ISO-certificaat. Daarnaast leggen wij ook test- en meetresultaten aan u voor.

Gerelateerde cases

Alle cases