De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Over Oceanz

Oceanz is als Innovator dé specialist en marktleider op het gebied van Additive Manufacturing in Nederland. U heeft als opdrachtgever het idee, een bestand of een eis voor producteigenschappen? Wij zetten dit voor u om in het juiste product met de juiste nabehandeling.

Als Manufacturer zijn wij uw betrouwbare productiepartner. Op basis van persoonlijk contact bouwen we aan lange termijn relaties waarbij u gebruik kunt maken van YourOceanz, onze online 3D printservice.

Als Supplier werken we aan efficiënte processen, optimale ‘supply chain management’ en korte levertijden (Oceanz Express) met een hoge leveringsbetrouwbaarheid.

Innovator

Samen innoveren?

Heeft u een duidelijk doel voor ogen, maar nog niet helder hoe u daar gaat komen? Dát is de manier waarop innovaties ontstaan. Het zijn ‘blauwe oceanen’. Nieuwe materialen, nieuwe 3D printtechnieken en compleet nieuwe modellen. Een sprong in het diepe? Niet als we dit samen doen!

U kent de branche, uw klanten of de eisen die gesteld worden aan een product. Samen zoeken we naar de juiste technieken en materialen. Of het nu gaat om rapid prototyping, rapid tooling of een breed vraagstuk in additive manufacturing; wij helpen u verder! Oceanz gelooft daarom in langdurige en persoonlijke relaties.

Zelf zitten we natuurlijk ook niet stil. Oceanz zal als trendsetter blijven zoeken naar de nieuwste technieken, innovaties en materialen.

Manufacturer

Van idee naar product?

Heeft u al een idee voor een product of een gedachte voor een toepassing. In een co-creatie kunnen we uw idee omzetten naar een prototype of een serie producten. In deze ‘paarse oceaan’ ontdekken we de juiste afwerkingstechniek voor uw model of optimaliseren we de eigenschappen van het eindproduct.

Misschien heeft u al een 3D bestand van uw product? Zo niet, dan laten we dit ontwerpen. Samen bekijken we of dit model verder geoptimaliseerd kan worden. Want juist de 3D printtechniek stelt ons in staat om het gewicht te reduceren, de topologie te optimaliseren of een volledig customized product te ontwerpen.

Dit is soms een proces van meerdere iteraties en regelmatig contact. Niet voor niets gelooft Oceanz in langdurige en persoonlijke relaties.
Als vertrouwde partner adviseren wij u graag!

Supplier

Aan de slag…

Heeft u al een concreet product voor ogen en een goed 3D bestand? Dan draait het nu vooral om snelheid, supply chain management, logistiek én om een constante kwaliteit. Of het gaat om het 3D printen van een one-off product, een prototype of een grote(re) serie, Oceanz helpt u daarbij!

  • Heeft u een enkel product of een kleine oplage? Dan stellen we samen de juiste levertijd vast.
  • Heeft u een serie producten? Misschien is het dan verstandig om een digitale koppeling (API) met Oceanz op te zetten? Op die manier werken we aan een efficiënt proces en zorgen we voor een hoge betrouwbaarheid van levering.
  • Heeft u het product zeer snel nodig? Geen probleem! Maakt u dan gebruik van Oceanz Express.