De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Het 3D printen van een award

Het 3D printen van een award, biedt unieke mogelijkheden in design en uitvoering. Met het 3D printen van een award, trofee of relatiegeschenk is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om het model te personaliseren met een naam, maar ook op kleur, vorm en materiaal. Bovendien geeft een innovatieve trofee net dat beetje extra aan een evenement of wedstrijd.

Direct een 3D geprinte award bestellen?

Kijk hier

Awards 3D Printen Oceanz 3D Printing

Voorbeelden van 3D geprinte awards:

3D geprinte bokaal voor korfbalvereniging DVO

Korfbalvereniging DVO uit Bennekom heeft een 3D geprinte ‘Player of the Match’-bokaal geïntroduceerd. De award wordt uitgereikt aan de beste speler op het veld; van DVO1 óf van de tegenstander. De bokaal wordt bij elke thuiswedstrijd afgestemd op de tegenstander en de sponsor van die dag. Zo wordt de 3D geprinte award voor elke wedstrijd van DVO1 opnieuw ontworpen en 3D geprint. Dankzij het gebruik van 3D printen is er geen voorraad aan awards nodig, maar is het ontwerp steeds af te stemmen op de actualiteit.

Green Quest Awards in 3D print

De winnaar van The Green Quest Awards 2020 kreeg een door Oceanz 3D geprinte award overhandigd.

The Fork Awards in 3D print

TheFork Awards worden uitgereikt aan nieuw, culinair talent. De winnaars ontvingen een award waarin ook 3D printen is toegepast. Een vork op een marmeren blokje is bevestigd met een 3D geprinte houder op maat. Deze houder is, na het 3D printen in Oceanz PA12, zwart gekleurd.

3D geprinte NVX Award

Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht wordt jaarlijks de NVX Award uitgereikt voor ‘Beste Visual Effects’. Voor dit evenement is een aantal awards in de vorm van een gouden stier 3D geprint in Oceanz PA12. De awards zijn na het 3D printen goud gelakt. Op de voorzijde is een RVS plaatje aangebracht met de namen van de winnaars.

Ook interesse in het 3D printen van een award?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Laura van den Biggelaar
Terug naar overzicht