De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Een 3D print in blauw?

Op zoek naar een door-en-door blauw gekleurd 3D printmateriaal? Dan is er Oceanz PA11 Food Grade Blue. Typische toepassingen van Oceanz PA11 Food Grade Blue zijn extrusie-mondstukken, grippers, mallen en machineonderdelen voor directe en indirecte voedselverwerking.

Vanwege de uitstekende mechanische eigenschappen en de hoogwaardige oppervlakteafwerking kan het materiaal Oceanz PA11 Food Grade Blue worden gebruikt voor volledig functionele kunststof onderdelen voor voedselcontacttoepassingen. Oceanz PA11 Food Grade Blue voldoet aan de EU-regelgevingseisen van de voedselverwerkende industrie.


Oceanz PA11 Food Grade Blue

Alle bestellingen van Oceanz PA11 Food Grade Blue worden gepolijst en verwerkt in onze ISO 9001-omgeving. Elke bestelling wordt tevens voorzien van een conformiteitsverklaring.

Oceanz PA11 Food Grade Blue voldoet aan de EU-regelgevingseisen van de voedselverwerkende industrie:

  • EG 1935/2004
  • EU 10/2011
  • EG 2023/2006

Nozzles 3D printen?

Een van de toepassingen van Oceanz PA11 Food Grade Blue zijn nozzles. 3D geprinte nozzles zijn zeer geschikt als toepassing in de voedingsindustrie, zowel voor droge materialen en vloeibare voedingsmiddelen. Een interessante toepassing voor onder meer bakkerijen, snoepfabrikanten, de vleesverwerkende industrie en zuivelproducenten.

Meer over nozzles 3D printen


Meer voedselveilige 3D printmaterialen?

Oceanz Food Grade materiaal is eveneens verkrijgbaar in wit (gepolijst of ongepolijst) en volledig afgewerkt met de karakteristieke blauwe kleur van voedselcontactkunststoffen en een speciale oppervlaktebehandeling om oppervlakteverontreiniging te minimaliseren.

Vraag een sample aan!

Nieuwsgierig naar het Oceanz Food Grade 3D printmateriaal? Bestel dan een sample-kit met:

Vraag samples aan

Terug naar overzicht