De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Oceanz in magazine De Kracht – Road2Work

23 aug 2022

Bij de 3D printing experts van Oceanz in Ede worden dagelijks met de nieuwste technieken 3D prints gemaakt voor met name de medische wereld, foodsector en industrie. Johan Rigter, Teamleider Productie bij Oceanz, heeft naar tevredenheid enkele jongens in zijn productieteam met een afstand tot de arbeidsmarkt, waaronder een kandidaat die via Road2Work is gekomen.

“Als bedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk ons steentje bij te dragen. Ook wij hebben moeite om geschikte, nieuwe collega’s te vinden.”

“Als bedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk ons steentje bij te dragen, en ook wij hebben in deze tijd net als iedereen moeite om geschikte, nieuwe collega’s te vinden. We hadden drie jaar geleden al een keer via de Gemeente Arnhem iemand met autisme aangenomen en dat beviel eigenlijk wel heel goed, dus we hadden direct het gevoel met Road2Work een vergelijkbare kandidaat aan boord te kunnen halen. Zo zijn we in contact gekomen met Bart; hij heeft ASS en een voorliefde voor techniek”, vertelt Johan Rigter.

Naar het artikel

Terug naar overzicht