De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

3D printen in regio FoodValley?

19 okt 2023

Ben jij engineer, productiemanager of werkvoorbereider én actief in de maakindustrie in de regio Foodvalley? Wil je weten welke mogelijkheden 3D printen biedt voor jouw bedrijf? Meld je dan aan voor het unieke laagdrempelige leertraject 3D printen.

In 7 praktische workshops maak je kennis met de volledige scope van 3D printen, van ontwerp tot productie. Ook volg je online modules op de momenten dat het jou uitkomt. Samen met experts uit de industrie en collega’s van andere maakbedrijven uit regio Foodvalley volg je deze (metro)leerlijn op twee locaties in Ede. Na afloop ben je in staat om zelfstandig een business case van 3D printen op te zetten en kansen te benutten op dit gebied.

Deze leerlijn is ontstaan uit een samenwerking met de Smart Makers Academy, het DigiLab Regio Foodvalley, Oceanz 3D Printing en het Makerslab Ede. Als dé innovators in de maakindustrie in regio Foodvalley ontwikkelden zij deze unieke leerlijn. Verschillende partners uit de metaalsector, waaronder FME, Koninklijke Metaalunie, Smart Industrie, A+O Metalektro en OOM ondersteunen het initiatief.

Kosten voor deelname aan deze metrolijn zijn € 1250 ex btw. In veel gevallen zijn deze kosten te declareren bij het opleidingsfonds. Raadpleeg voor de mogelijkheden in regio Foodvalley het leerwerkloket.

Smart Makers Academy DigiLab is een samenwerking van DigiLab Regio Foodvalley, Oceanz 3D Printing en het Makerslab. Samen ontwikkelen zij voor maakbedrijven in de Regio Foodvalley innovatieve (metro)leerlijnen om de digitalisering van maakbedrijven in de regio te versnellen zoals de metrolijn kansen voor 3D printing.

Meer informatie

Terug naar overzicht