De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Bezoek Oceanz op ESEF Maakindustrie 2024

6 feb 2024

Van 12 t/m 15 maart opent Koninklijke Jaarbeurs zijn deuren voor de vakbeurs ESEF Maakindustrie. Thema is ‘De maakbaarheid van morgen’. De beurs vindt gelijktijdig plaats met de TechniShow. 175 exposanten laten zien hoe de maakindustrie omgaat met onderwerpen als digitalisering, robotisering en verduurzaming. Bezoek Oceanz 3D Printing in stand 03.D010

Ontdek nieuwe Food Grade materialen

Tijdens ESEF Maakindustrie introduceren we nieuwe Food Grade materialen. De uitbreiding in materialen is er om de vraag vanuit de machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie beter te kunnen beantwoorden. Deze worden tijdens ESEF Maakindustrie voor het eerst op een vakbeurs getoond. Oceanz heeft deze kunststoffen voor de SLS printer zelf ontwikkeld en kan ze nu in een stabiel proces op de machines verwerken. 

Bezoek Oceanz tijdens ESEF Maakindustrie 2024 en boek hier een gratis ticket:

Bezoek Oceanz op ESEF / Maakindustrie 2024

Waarom ESEF Maakindustrie 2024 bezoeken?

De Maakindustrie is een sector om trots op te zijn; er wordt ontwikkeld, gemaakt, geïnnoveerd en dat zorgt voor werkgelegenheid, innovatiekracht en stabiliteit. ESEF Maakindustrie laat dit proces zien; menskracht en innovatie komen samen om gezamenlijk uitdagingen op te lossen. Maar het is van groot belang om voorop te lopen om een slimme, flexibele en efficïente sector te blijven. Op ESEF Maakindustrie komt de sector samen om met elkaar te investeren in ontwikkelingen om toekomstige economische groei, werkgelegenheid en een moderne duurzame industrie te realiseren.

Bestel hier een gratis ticket

Terug naar overzicht