De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Stefan Holdinga aangesteld als COO bij Oceanz 3D Printing

31 okt 2022

Per 1 november 2022 treedt Stefan Holdinga als COO (operationeel directeur) in dienst bij Oceanz 3D Printing. In zijn rol is Stefan verantwoordelijk voor het operationeel en commercieel beleid van het 3D printbedrijf in Ede.

Stefan is voor veel relaties van de organisatie geen onbekende. Hij liep in 2013 al stage bij Oceanz voor de opleiding Small business & Retail Management. Direct na het behalen van zijn diploma, is Stefan tot 2017 bij Oceanz in dienst gebleven. In zijn laatste functie als manager sales.

Afgelopen jaren heeft Stefan gewerkt bij meerdere high-tech organisaties en was onder meer actief in de voedingsmiddelenindustrie. Toen hij de kans kreeg om terug te keren in de rol van COO bij Oceanz 3D Printing, was de keuze snel gemaakt: “Na jaren in een internationale high-tech omgeving te hebben gewerkt, ben ik verheugd om Oceanz te helpen haar enorme groeikansen te benutten. Ik heb het altijd als een uitdaging gezien om de toegevoegde waarde van deze disruptieve techniek over te brengen op klanten en ben erg onder de indruk van het getalenteerde team en de can-do mentaliteit binnen Oceanz”, aldus Stefan Holdinga.

“Het team van Oceanz is blij met de terugkeer van Stefan en kijkt uit naar de samenwerking. Met Stefan zetten we een volgende stap en gaan we Oceanz verder professionaliseren binnen de industrie”, aldus Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D Printing.

Meer informatie of kennismaken? 
Neem contact op met Oceanz.

Terug naar overzicht