De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Regio Foodvalley Days op bezoek bij Oceanz

7 jun 2022

Op 9, 10 en 11 juni 2022 zijn de Regio Foodvalley Days. Drie dagen vól inspiratie en kennismaken met elkaar en met de regio Food Valley. Daarom ontvangt Oceanz op 10 juni diverse deelnemers aan de netwerkbijeenkomst van de Regio Foodvalley Days. Na een gezamenlijke start gaan partners en stakeholders van Regio Foodvalley met de bus op bezoek bij één of meer projecten en/of organisaties. De deelnemers worden bij Oceanz ontvangen door Frank Elbersen, sales engineer.

3D Printen voor Food & Agri? In Regio Foodvalley!

Oceanz 3D printing maakt het mogelijk om on-demand onderdelen voor (landbouw)machines en infrastructuur te produceren en is de methode om eenvoudig prototypes te ontwikkelen. Dankzij additive manufacturing kunnen ontwerpen eenvoudig worden aangepast aan de eisen van de klant en de technologie. Met 3D printen wordt bovendien direct tijd en geld bespaard. Enkele toepassingen van 3D printen binnen de agri- en foodindustrie zijn bijvoorbeeld grippers, nozzles, machineonderdelen, prototypes, robots en drones.
Tijdens de tour komen bezoekers meer te weten over de mogelijkheden, certificering EC 1935/2004 en de vele toepassingen. Ook praktische voorbeelden en antwoorden op veel gestelde vragen rondom 3D printing/additive manufacturing komen aan bod. Aansluitend volgt een kijkje in de keuken tijdens een rondleiding langs het proces van 3D printen.

Wat is Regio Foodvalley?

Regio Foodvalley is een regionale netwerkorganisatie en (inter)nationale topregio op het gebied van Agrifood en voeding en gezondheid. De sleutel tot het succes is een sterke samenwerking tussen de acht gemeenten (gemeenschappelijke regeling) van Regio Foodvalley: Barneveld, Ede, Nijkerk, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen én een intensieve samenwerking tussen overheid, ondernemers en onderwijsinstellingen, georganiseerd in de Economic Board Regio Foodvalley. In Regio Foodvalley wordt samengewerkt aan een toekomstbestendige regio waar het goed leven en werken is. Een krachtige, prachtige en compacte regio met uitmuntende onderwijsinstellingen, sterke ondernemingen, boerenbedrijven en ambitieuze programma’s op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl. Dit doen we niet alleen, dat doen we met elkaar!

Lees meer…

Terug naar overzicht