De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Oceanz neemt deel aan CIRP Design Conference 2021

18 mei 2021

Oceanz 3D Printing neemt deel aan de CIRP Design Conference 2021. Centraal staat de impact van onderlinge relaties tussen onderzoekers, ontwikkelaars en industrieën.

De keynote van CIRP Design Conference 2021 op 19 mei zal gaan over de impact van onderlinge relaties tussen onderzoekers, ontwikkelaars en industrieën. Ian Gibson (Hoogleraar aan de Universiteit Twente en wetenschappelijk directeur van het Fraunhofer Project Centre aan de Universiteit Twente) treedt op als keynote spreker. Erik van der Garde (CEO Oceanz 3D Printing) is één van de sprekers.

De waardevolle driehoek van industrie, ontwikkelaars en onderzoek kan elkaar optimaliseren en ondersteunen, waarbij elke partij een eigen rol speelt.

“Onderzoek rond productie en Additive Manufacturing is ongelooflijk waardevol voor de innovatie en toekomstvisie op hoe we op een duurzamere en kosteneffectieve manier kunnen produceren. Het ecosysteem van onderzoek, industrie en ontwikkelaars is zeer waardevol om de stroom van innovatie en creatie van de toekomstvisie op gang te houden”, aldus Gibson.

Samen met zijn gasten bespreekt Gibson wat de waarde is van het ecosysteem in Additive Manufacturing en hoe we het kunnen verbeteren. Daarnaast zal ook besproken worden wat de sprekers verwachten voor de toekomst.

CIRP 2021 Oceanz 3D Printing

Terug naar overzicht