De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Oceanz aangesloten bij Flam3D

14 sep 2021

Oceanz 3D Printing is sinds deze maand officieel aangesloten bij Flam3D, ‘The independent Additive Manufacturing Network’. Met dit lidmaatschap levert Oceanz een bijdrage in kennis en expertise op het gebied van professioneel 3D printen.

Als onafhankelijk platform heeft Flam3D als doel om het zinvol gebruik van 3D-printing, door de Vlaams-Nederlandse industrie, te inspireren en stimuleren. Personen, bedrijven en overheden die interesse hebben in 3D printen, kunnen bij Flam3D terecht voor onafhankelijk advies en doorverwijzing. Ook het stimuleren van onderzoek- en kennisuitwisseling voor het versnellen en verruimen van ontwikkelingen en onderzoeksmethodes op het gebied van 3D printen staat hoog op de agenda. Flam3D kan die doelen verwezenlijken dankzij de kennisinput van haar actieve leden.

Het verschil maken

Oceanz is graag betrokken als lid binnen het netwerk om zo de verdere verbinding aan te kunnen gaan met (nieuwe) strategische partners, onderzoeksinstellingen, overheden en overige partijen met interesse in Additive Manufacturing. “Dit past uitstekend binnen onze visie: Samen 3D print-innovaties ontwikkelen die hét verschil maken in elk productieproces. Met kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit tot gevolg”, aldus Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D Printing.

Over Oceanz
Oceanz is een professioneel 3D printbedrijf en al jaren bekend met de markt, branchegenoten en professionals. Met opgedane kennis en concrete business cases heeft Oceanz volop ervaring opgedaan binnen diverse branches, waaronder Industrie, het Medische werkveld, Automotive en Aerospace. We verbreden onze kennis continu, gaan op zoek naar noviteiten en zijn niet schuw van innovaties en ontwikkelingen. Samen met onze klanten ontwikkelen en creëren wij 3D print-innovaties die hét verschil maken in elk productieproces. Het resultaat: kostenbesparing, reductie van faalkosten en het verhogen van de productiecapaciteit.

Over Flam3D
Flam3D is de Vlaams-Nederlandse associatie van bedrijven, onderzoeks- en onderwijsinstellingen actief in Additive Manufacturing/ 3D-printing. Flam3D werd opgericht in 2015 als onafhankelijk, neutraal en non-profit platform voor en door de 3D-print branche.
Inmiddels zijn meer dan 120 verschillende bedrijven en organisaties uit Vlaanderen en Nederland aangesloten bij het platform; van toeleveranciers, fabrikanten, serviceaanbieders, maakbedrijven die additieve of hybride fabricatie toepassen, scholen en onderzoeksinstellingen.

Terug naar overzicht