De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Oceanz neemt Heijcon 3D Solutions over

8 jan 2019

PERSBERICHT

EDE – Oceanz 3D printing uit Ede versterkt de positie in de markt van professioneel 3D printen en Additive Manufacturing met de overname van Heijcon 3D Solutions uit Raalte. Oceanz 3D printing is specialist en marktleider op het gebied van 3D printen en Additive Manufacturing in Nederland. Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 een bekende naam op het gebied van 3D printen, conceptontwikkeling en (3D) design & engineering.

Het klantenbestand van Heijcon 3D Solutions is sinds 2009 flink gegroeid. Om in deze groei ook dezelfde service te kunnen bieden, zijn de activiteiten ondergebracht bij Oceanz 3D printing. Heijcon 3D Solutions blijft verbonden en continueert haar persoonlijke benadering en deskundig advies.

Deze samenwerking is voor beide partijen een logische stap. Oceanz 3D printing en Heijcon 3D Solutions kennen een jarenlange, intensieve samenwerking. Dankzij deze overname kan Oceanz 3D printing een nog breder dienstenpakket aanbieden, waaronder ook engineering, maquette- en modelbouw.

“Met deze overname kunnen wij nog beter voorzien in de behoeften van onze klanten”, aldus Erik van der Garde (CEO Oceanz 3D printing). “Naast professioneel 3D printen bieden wij nu nog uitvoeriger mogelijkheden op het gebied van design & engineering, meer productiemogelijkheden en een ruimere keuze aan materialen.”

“Ik ben erg blij dat we kunnen aansluiten bij Oceanz”, voegt Sigrid Goossens (CEO Heijcon 3D Solutions) toe. “De expertise van Oceanz en hun leidende rol op het gebied van 3D printen en Additive Manufacturing is een perfecte match. Graag dragen wij hieraan bij met onze deskundigheid op het gebied van design & engineering, maquettebouw, trofeeën en unieke (relatie)geschenken.”

Terug naar overzicht