De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Een award 3D printen? Aworth.nl

13 okt 2022

Duurzaam en origineel: Custom made awards 3D printen

Aworth: van idee naar 3D award op maat

PERSBERICHT

ARNHEM – Dit is hét jaar om collega’s, klanten of relaties in het zonnetje te zetten met een award, trofee of geschenk. Met de lancering van Aworth ligt een exclusieve 3D geprinte award binnen handbereik. Aworth is de one-stop-shop voor 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken en zorgt voor customized mogelijkheden in zowel design als uitvoering.

 Een onderscheiding raakt mensen, het levert positieve reacties op en het zorgt voor binding en verbinding. Bovendien levert het uitreiken van een award langdurige zichtbaarheid en publiciteit op voor een event of bedrijf. Met de lancering van Aworth is de one-stop-shop voor 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken een feit. Aworth ontwerpt en produceert de 3D geprinte awards volledig op maat. De awards zijn als unicum en in serie te bestellen. Klanten kunnen hun wensen en ideeën bespreken. Daarop wordt een voorstel in 3D gemaakt. Na goedkeuring en controle wordt de award 3D geprint bij een professioneel 3D printbedrijf.

Waarom een award 3D printen?

Het 3D printen van een award, biedt unieke mogelijkheden in design en uitvoering. Met het 3D printen van een award, trofee of relatiegeschenk is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om het model te personaliseren met een naam, maar ook op kleur, vorm en materiaal. Bovendien geeft een innovatieve trofee net dat beetje extra aan een evenement of wedstrijd.

Award 3D printen? Een duurzame keuze

Het 3D printen van een award is bovendien een verantwoorde keuze. 3D printen is een duurzame techniek omdat de afvalstoffen tot een minimum beperkt worden en het materiaal wordt hergebruikt (zero/less waste). Het 3D-printproces is daarmee volledig duurzaam en kent geen onnodig materiaalverlies. Voor de voet werken wij met gecertificeerd hout. De productie vindt plaats in eigen land, waardoor transportkosten tot een minimum beperkt worden. Dit zorgt dat er geen overbodige voorraad nodig is en de award op afroep kan worden besteld.

Aworth is de one-stop-shop voor 3D geprinte awards, trofeeën en geschenken. Aworth ontwerpt en produceert awards volledig op maat. Awards zijn als unicum en in serie te bestellen. Aworth is een samenwerking tussen Van Uffelen Design & Consultancy en Oceanz 3D Printing.

Meer informatie over Aworth

Terug naar overzicht