De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Nieuwe collega: Anna Ooms

2 feb 2023

Sinds 1 februari is Anna Ooms in dienst bij Oceanz. Anna is afgestudeerd Technisch Geneeskundige aan de Universiteit van Twente en gaat aan de slag voor het medisch 3D printen. Anna heeft in oktober haar studie afgerond, in de richting Medical Imaging & Interventions. Deze studie focust zich op innovatie binnen de zorg met behulp van nieuwe technieken.

“Mijn afstudeerstage richtte zich op het ontwerpen van 3D geprinte prothesen in het hoofd-hals gebied. Door mijn affiniteit met 3D printen tijdens mijn afstuderen en eerdere ziekenhuis stages, ben ik opzoek gegaan naar een baan die hierbij aansluit. Ik kende Oceanz al, omdat ik een aantal jaar geleden zelf een 3D print had besteld en op locatie een interessante rondleiding kreeg.”

“Na mijn studie zocht ik een sociaal, dynamisch bedrijf waar ik mijn creativiteit en enthousiasme in kwijt kon. Oceanz is daarvoor de perfecte plek. Met mijn medische kennis en ervaringen binnen het ziekenhuis, ga ik mij binnen het brede scala van Oceanz, specifiek richten om 3D Medical Models verder te laten groeien en ontwikkelen. Daarnaast hoop ik in de toekomst binnen het bedrijf mijn eigen 3D ontwerpen te kunnen maken naar aanleiding van de wensen van het ziekenhuis. Ik kijk nu al ontzettend uit naar wat mij komende maanden te wachten staat.”

Terug naar overzicht