De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

Mondmasker op maat: N95/FFP2 mask

Het N95/FFP2 masker is een comfortabel 3D geprint mondmasker. Op maat gemaakt, op basis van een gezichtsscan van de gebruiker.

Het N95/FFP2 masker is een op maat gemaakt mondmasker. Het beschermingsmiddel is volledig gepersonaliseerd, op basis van een gezichtsscan. Deze scans kunnen in minder dan een minuut worden gemaakt met een smartphone of tablet. Deze aangepaste pasvorm voorkomt drukpunten, wrijving en pijn bij langdurig gebruik.

3D geprint mondmasker

De samenstelling van het masker bestaat uit hoogwaardige 3D geprinte materialen. Dit optimaliseert de eigenschappen van het masker, waardoor het voldoet aan de bescherming en medische normen en richtlijnen. Tegelijkertijd is het masker comfortabel en lichter in gewicht dan de meeste andere oplossingen. Het N95/FFP2 masker wordt gemaakt via een volledig gedigitaliseerd proces. De op maat gemaakte siliconen ring zorgt voor een perfecte afdichting met het gezicht en biedt extra comfort. De hoofdschaal is op maat gemaakt en 3D-geprint met lichtgewicht en steriliseerbaar Oceanz PA12 3D printmateriaal.

Mondmasker geschikt voor medische en civiele toepassingen

De binnenroosters bieden ondersteuning aan de filterkussens, zodat er geen contact is tussen de filters en het gezicht. Deze zijn zo voorgesneden om goed in de roosters te passen. Voor dit masker is een reeks filteropties, geschikt voor medische en civiele toepassingen. De buitenste roosters bieden voldoende ademruimte terwijl de filterkussens op hun plaats blijven. Voor de bevestiging van het masker van Orthoshapes is een robuust en innovatief clipsysteem ontwikkeld. Gebruikte filters kunnen in één beweging worden verwijderd en een nieuwe kan met hetzelfde gemak worden geplaatst, zonder het masker af te hoeven doen. De filterroosters zijn eenvoudig te demonteren, steriliseerbaar en vaatwasmachinebestendig.

Comfortabel mondmasker op maat

De ontwerpmentaliteit achter de riemen is een ergonomisch systeem waarmee het masker gedurende een langere periode kan worden gedragen. De bandafstandhouder zorgt ervoor dat de bandjes de oren niet irriteren.

Mondmasker personaliseren

De maskers kunnen worden gemaakt in de kleuren van het bedrijf, maar ook worden voorzien van logo’s en namen.

Duurzaam mondmasker op maat

Het N95/FFP2 masker is licht in gewicht en biedt een perfecte pasvorm. Dat betekent dat er minder spanning nodig is om waterdichtheid te garanderen. Zonder contact met het gezicht is het volledig ademend en worden de filters optimaal gebruikt. Dankzij hergebruik en duurzame productie wordt afval verminderd en kosten worden bespaard op de middellange en lange termijn.

Terug naar overzicht

Kenmerken case

Lichtgewicht Gepersonaliseerd Perfect passend / op maat Nabewerking: kleuren van een 3D print Materiaal: Oceanz PA12
Vragen over deze case?
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Robert Groeneveld