De specialist en marktleider in Additive Manufacturing in Nederland
+31 (0)318-769077
nl
en
DIRECT 3D PRINTEN ga naar YOUR OCEANZ

3D geprinte schaalmodellen voor Nedap Livestock Management

Markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Dát is de missie van Nedap. Nedap technologie creëert toegevoegde waarde met producten die relevante problemen oplossen. Daarbij staat niet de techniek, maar de manier waarop mensen techniek gebruiken centraal.

De grootste uitdaging is om de allerlaatste technologieën op een creatieve, innovatieve manier te verwerken. Het resultaat? Relevante, elegante én gebruiksvriendelijke oplossingen. Verschillende problemen vragen om verschillende expertises. Nedap is georganiseerd in marktgroepen, elk met een diep inzicht in het betreffende marktsegment. Dit resulteert in uitgebalanceerde combinaties van de laatste technologieën en in systemen die zijn afgestemd op de vraagstukken van de markt.

Nedap Livestock Management 3D Printing Oceanz

Nedap Livestock Management

Eén van deze marktgroepen is Livestock Management. Om in de toekomst de wereld te voeden is efficiëntie en productiviteit van de veestapel van groot belang, maar ook dierwelzijn, duurzaamheid en voedselveiligheid. Technologie is daarbij een oplossing. Al ruim 40 jaar is Livestock Management de wereldwijde leider in automatisering, waarbij gebruik wordt gemaakt van individuele dieridentificatie. Deze oplossingen zorgen ervoor dat dieren in groepen kunnen leven, maar toch individuele aandacht krijgen die ze nodig hebben. Hierdoor blijven de dieren in hun optimale conditie voor uitstekende productiviteit. Nedap Livestock Management helpt wereldwijd miljoenen koeien en varkens, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Opdracht vanuit Nedap
Het 3D printen van een miniatuur van de oplossingen voor de varkenshouderij die Nedap Livestock Management biedt. De toepassing bestaat uit losse onderdelen zodat de straat flexibel toonbaar is. Het schaalmodel gaat gebruikt worden op beurzen en bij salespresentaties.

3D print productie bij Oceanz

  • 3D printtechnologieSelective Laser Sintering
  • Materiaal: De miniatuur straat is geprint in Oceanz grey (PA 12)
  • Afwerking: Gedetailleerd. Ook de logo’s van Nedap zijn in de 3D print verwerkt en vervolgens handmatig zo realistisch mogelijk ingekleurd volgens de huisstijl van NEDAP.
  • Extra: De miniatuur voor het systeem van Nedap Livestock Management wordt gepresenteerd in een koffer
Terug naar overzicht