EXO-L: enkelbescherming op maat

EXO-L: enkelbescherming op maat

De externe enkelband van EXO-L biedt effectieve bescherming én bewegingsvrijheid tijdens sport en werk.

EXO-L is enkelbescherming op maat, ontwikkeld voor iedereen die de enkels niet meer wil verzwikken. De brace is in het bijzonder ontwikkeld voor (top)sporters (80% van alle verzwikkingen vindt plaats tijdens het sporten). Daarnaast wordt de EXO-L gebruikt in het dagelijks leven of tijdens het werk (bijvoorbeeld in de bouw).

De EXO-L is een externe enkelband die slim gebruikmaakt van de anatomie en de natuurlijke beweging van de enkel. Het comfort wordt behaald door het gebruik van een 3D-scan en 3D printen. Dankzij de inzet van deze technologieën is de enkelbrace een perfect passend verlengstuk van het lichaam.

Elke EXO-L Enkelband is uniek op maat gemaakt met behulp van een 3D-scan en high-end 3D-printtechnologie

Bescherming en vrijheid

De band van EXO-L werkt als een veiligheidsriem voor de enkel die op spanning komt te staan, wanneer je dreigt te verzwikken. Zo biedt de EXO-L Enkelband effectieve bescherming. De band van EXO-L wordt niet aangespannen zolang je normale sportbewegingen maakt en dat zorgt voor veel bewegingsvrijheid.

Customized Design

De EXO-L Enkelband is eenvoudig te customizen. Het is mogelijk om een naam in de enkelband te laten graveren en er is keuze uit 10 kleuren.