VACATURE R&D Engineer (medical)

VACATURE R&D Engineer (medical)

Oceanz is op zoek naar een R&D Engineer voor het uitvoeren van interne en externe onderzoeksprojecten op het gebied van medisch 3D printen.

Als R&D Engineer (medical) is jouw hoofdtaak het uitvoeren van interne en externe onderzoeksprojecten op het gebied van medisch 3D printen. Denk hierbij aan het selecteren en/of ontwikkelen van biocompatibel printmateriaal, protheseontwikkeling en proces- en machineoptimalisatie.

Het hoofddoel van deze onderzoeksprojecten is het valideren, stroomlijnen en implementeren van 3D printen voor medische toepassingen. Je werkt hierbij nauw samen met onze R&D manager en externe partijen zoals ziekenhuizen en onderzoeksinstituten. Daarnaast bied je ondersteuning aan de dagelijkse procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement van het 3D printproces.

Wat verwachten we van jou? Je bent ambitieus, creatief en ondernemend. Je schuwt het niet om complexe onderwerpen aan te pakken en toont hierin initiatief en een innovatieve, probleemoplossende houding. Je kunt goed zelfstandig werken en voelt je thuis in een dynamische en ambitieuze organisatie.

Meer informatie? Kijk op onze vacature-pagina