RCT Gelderland interview: ‘(on)opvallend Oceanz 3D printing’

RCT Gelderland interview: ‘(on)opvallend Oceanz 3D printing’

RCT Gelderland op bezoek bij Oceanz: "Achter de gevels op een industrieterrein gebeuren de mooiste dingen"

Wat gaat er schuil achter de gevels op een bedrijventerrein? Vaak is het een onopvallende hal en een kantoor met een logo. “Onopvallend dus, maar niet zelden zijn die bedrijven binnen hun branche juist opvallend”. Om die reden kijkt RCT Gelderland in een vaste rubriek áchter de puien van de bedrijven en laat de ondernemers aan het woord. “Achter die gevels gebeuren de mooiste dingen. Dit keer stappen we binnen bij Oceanz in Ede”:

De gevel verraadt een klein beetje wat je bij Oceanz 3D printing binnen kunt verwachten: je ziet al de tekst “3D” in 3D… Maar dan weet je nog niet dat dit de marktleider is op het gebied van 3D printen. Hier wordt niet alleen ontwikkeld, hier wordt ook daadwerkelijk en professioneel geprint. Vooral voor de industrie, de medische sector, de retail en steeds meer ook – onder meer in samenwerking met de universiteit van Wageningen – de voedingsindustrie. Incidenteel komt een project voor een particulier uit de printer…

Lees hier het volledige interview...

Over RCT Gelderland

RCT staat voor Regionaal Centrum voor Technologie. Dit initiatief is ooit ontstaan vanuit ondernemers in de Achterhoek en de Stedendriehoek. RCT Gelderland nu een stichting die gefund wordt door de provincie Gelderland en gerund wordt door ondernemers. De stichting richt zich op de omslag naar slimmer en duurzamer produceren in de maak- en de foodindustrie.