Mechatronica stage Oceanz 3D printing

Mechatronica stage Oceanz 3D printing

Dennis van Deest (16) is student Mechatronica, niveau 4 bij ROC A12/Technova College in Ede. Zijn stage loopt hij 20 weken bij Oceanz 3D printing.

“Thuis werk ik ook met 3D printer(s), dus dit was voor mij een unieke kans om mijn huidige kennis te verbreden. Erg interessant vind ik het om meer te weten te komen over de professionele 3D printtechniek Selective Laser Sintering (SLS).

Voor mijn opleiding Mechatronica bij ROC A12/Technova College wil ik tijdens deze stage zoveel mogelijk leren hoe 3D printers werken, hoe ze in elkaar zitten en hoe ik eventuele storingen kan oplossen. Al tijdens de eerste weken van de stage heb ik veel dingen mogen doen, waaronder het onderhouden van een 3D printer, storingen verhelpen en het klaarzetten van een 3D printer. Ook na mijn opleiding wil ik graag vergelijkbaar werk doen. De variatie houdt het voor mij uitdagend, want ik weet nooit wat ik de volgende dag ga doen. Grote en moeilijke opdrachten pak ik graag met beide handen aan. Ik heb het hier goed naar mijn zin en hoop ook komende weken nog veel te leren”.