Oceanz 3D printing bij Health Valley Event 2020

Oceanz 3D printing bij Health Valley Event 2020

Het verschil maken in de gezondheidszorg?

Health Valley Event 2020 biedt een internationaal programma met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Life Sciences & Health. Deelnemers ontdekken hoe de gezondheidszorg van morgen eruit zal zien en reflecteren op de uitdagingen van vandaag. Het Health Valley Event is bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, gezondheidsinnovatie, onderwijs en wetenschap, ondernemers en overheidsfunctionarissen.

Tijdens het event staat ‘Exploring Life Sciences & MedTech’ op het programma. Die dag worden de nieuwste ontwikkelingen in Life Sciences en MedTech gepresenteerd en besproken. In het programma staan inspirerende keynote-sprekers en verschillende sessies gepland.

Erik van der Garde, CEO Oceanz 3D printing, is deze dag een van de sprekers en vertelt meer over de medische toepassingen van 3D printen.

Health Valley Event 2020 zou plaatsvinden op 10, 11 en 12 maart 2020 in Nijmegen, maar is inmiddels geannuleerd.

Health Valley heeft niet de intentie om het event te verplaatsen naar een andere periode dit jaar. Naar verwachting vindt de volgende editie van Health Valley Event plaats in maart 2021.

Meer info op de site van Health Valley Event 2020.