Corona, COVID-19 en 3D printen bij Oceanz?

Corona, COVID-19 en 3D printen bij Oceanz?

Het beleid van Oceanz rondom de Corona-maatregelen. Lees er hier meer over...

Uiteraard heeft het COVID-19 virus (Corona) ook invloed op onze dienstverlening. We volgen de berichtgeving van de overheid, het RIVM en andere instanties op de voet en werken volgens de voorgeschreven richtlijnen.

Business as usual

Naast onzekerheid bij ons personeel, roept deze pandemie natuurlijk ook vragen op bij u als klant. Hoe gaat het met de leveringen van mijn producten, de spare-parts en de medische hulpmiddelen? Wordt dit nog wel geleverd? Komt het op tijd? Het antwoord is ‘ja!’. Vooralsnog is het ‘business-as usual’ en krijgt u dezelfde service als u van Oceanz gewend bent.

Oceanz bezoeken of liever digitaal in gesprek?

Kan ik nog langskomen bij of afspreken met Oceanz? Jazeker! Dat loopt ‘gewoon’ door. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte en houden zich aan de hygiëneregels en richtlijnen van de Rijksoverheid. Liever geen persoonlijk bezoek maar wel behoefte aan een toelichting? Onze collega’s staan u graag te woord via de telefoon, maar ook Skype/FaceTime behoort tot de mogelijkheden.

Via YourOceanz kunt u uw bestellingen online indienen en laten bezorgen.

Risico voorkomen met 3D printen?

Misschien bent u nog niet bekend met onze service, maar ondervindt u momenteel problemen met de leveringen vanuit China, Italië of elders in de wereld? Of mogelijk wilt u het risico voorkomen dat machines komen stil te staan, of de voorraad te klein wordt? We helpen u graag. Ook in deze tijd. Misschien vraagt het even een inspanning van beide zijden (engineering) om uw producten om te zetten naar een 3D bestand. Maar daar komen we uit. U kunt in ieder geval uw risico’s spreiden door het lokaal te maken. We helpen u graag.

Beleid van Oceanz 3D printing en Corona

✔ Wij werken via de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid.

✔ Wij zijn telefonisch en via e-mail goed bereikbaar

✔ We kunnen digitaal en op afstand voor u blijven werken.

Wij blijven ons voor de volle 100% inzetten voor u. Mocht er nog een reden zijn om onze aanpak aan te passen of u verder te informeren, dan vermelden we dat op onze website. Houd deze daarom goed in de gaten! Heeft u vragen, tips of opmerkingen dan kunt contact opnemen Oceanz +31 318 769 077 of mailen naar sales@oceanz.eu.

Voor actuele informatie over het Corona-virus, vindt u meer informatie op de website van het RIVM. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met het speciale informatienummer van de overheid: 0800-1351