Registreer gratis voor ESEF 2018

Oceanz 3D printing en ESEF 2018

20-23 maart 2018 - Jaarbeurs Utrecht

Oceanz, Your 3D printing professional, is standhouder op ESEF 2018 en nodigt u van harte uit om deze beurs te bezoeken. Oceanz is een volwaardige serviceverlener van Additive Manufacturing-oplossingen. Samen met de klant komen we van een idee naar een model of oplossing. We zijn continu op zoek naar nieuwe materialen, productietechnieken, afwerkingstechnieken en procesoptimalisatie.

Welke toegevoegde waarde heeft Additive Manufacturing voor u? Bezoek Oceanz op ESEF 2018

Additive Manufacturing heeft bij (industriële) ondernemers vaak grote invloed op de kosten van logistiek en distributie (voorraad). Het stelt hen in staat snel te kunnen leveren of een prototype te ontwikkelen. De ‘time to market’ wordt sterk verkort. De techniek is zeer geschikt voor (lastminute) modelaanpassingen en een optimaal ontwerp (vormvrijheid en gewichtsreductie).

Oceanz streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit van producten en afwerking. De combinatie van de ISO 9001 en ISO 13485 (medische hulpmiddelen) is uniek voor een 3D print bedrijf in Nederland. Oceanz beschikt over hoogwaardige 3D printmachines, een grote ‘range’ van materialen en hoogwaardige afwerkingstechnieken.


Bezoek Oceanz 3D printing tijdens ESEF en Technishow 2018 op stand 03.A077

ESEF 2018 is de ontmoetingsplek voor de Nederlandse maakindustrie en dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Op de beurs zijn de nieuwste materialen, componenten, flexibele oplossingen, technieken en toeleverings-strategieën te vinden bij meer dan 425 leveranciers uit de maakindustrie. ESEF geeft ook toegang tot TechniShow. Een perfecte combinatie van ‘Make or Buy’ oplossingen; zelf produceren of uitbesteden.

OCEANZ op ESEF 2018 bezoeken, inclusief toegang tot Technishow 2018?

Een bezoek brengen aan ESEF? Dat kan met voorregistratie via deze link. Technishow vindt tegelijk met ESEF 2018 plaats en is de grootste en belangrijkste vakbeurs op het gebied van industriële productietechnieken en verwerking van metalen en kunststoffen.