Food tech

De food tech industry is sterk in ontwikkeling. Voor de voedingsmiddelensector is het belangrijker dan ooit om snel te kunnen schakelen, processen aan te kunnen passen en om kansen te grijpen. Binnen de sector stijgt tevens de vraag naar smart industry met daarin een groeiende rol voor 3D printen.

De keuze om binnen de food tech industry te kiezen voor 3D printen biedt voordelen als ontwerpvrijheid. Denk daarbij aan het produceren van aangepaste onderdelen en complexe of organische vormen. Vooral dit kan zeer aantrekkelijk zijn voor voedsel-gerelateerde toepassingen. Ook maakt het kleine voorraden mogelijk en zorgt voor een snelle ontwikkeling van prototypes naar functional parts. Voorbeelden van toepassingen: grippers, nozzels, machine-onderdelen, protoypes, robots en drones. Ook binnen de agritech sector is Oceanz Food Grade goed toepasbaar.

Food Grade EC 1935/2004

Omdat voor het 3D printen van voedseltoepassingen enkel 3D printmaterialen kunnen worden gebruikt die bedoeld zijn voor voedselcontact en gecertificeerd zijn voor voedselveiligheid, biedt professioneel 3D printbedrijf Oceanz de mogelijkheid om te 3D printen middels de certificering EC 1935/2004.

Your Food tech 3D printing professional

Neem voor vragen of meer informatie contact op met Frank Elbersen:

Neem contact op Of bel direct op +31(0)318-769077
Frank Elbersen